Gummifyll på våre baner

Postet av Fløya anlegg den 19. Okt 2016

Vi viser til dagens artikkel fra NTB publisert på Itromso sine web-sider: http://www.itromso.no/100Sport/fotball/article8423...


Vi vil understreke at gummifyllet som er benyttet både i Fløyahallen og på Fløyabanen ikke er av den typen som omtales i denne artikkelen. Vi har alltid benyttet produsert SBR-granulat. Det er forresten denne typen granulat som er i banen hvor illustrasjonsbildet er tatt og ikke den typen som omtales i artikkelen.


Spørsmålet om granulat og kunstgress kan være kreftremkallende har vært diskutert og undersøkt tidligere som det står nede i artikkelen. Konklusjonen den gangen var at det ikke er påvist noen sammenheng mellom stoffer i gummifyll og kreft. Uansett er det fint at det stadig er fokus på dette og at NFF vil undersøke stoffer i kunstgressbaner.


Det er altså pr i dag ikke noe som tyder på at det skal være helseskadelig å trene hos oss.


Velkommen til trening i Fløyaland.
Oppbevaringsskap

Postet av Fløya anlegg den 24. Mai 2016

Vi har fått tak i to rekker oppbevaringsskap som er plassert i hovedinngangen i Fløyahallen. Disse kommer etter at flere har etterlyst en plass å oppbevare saker og ting ved trening og kamper.

Skapene er til bruk for alle besøkende i Fløyahallen og målsettingen er sikrere lagring av verdisaker. Hvis du har kamp eller trening i hallen eller på banen kan du låse inn dine verdisaker her.

Husk å ta med deg et hengelås som passer.

Husk å ta med deg verdisaker når du forlater området.

For å hindre uønsket lagring vil vi hver morgen kunne klippe opp skapsom er låst. Det er ikke meningen at skapene skal brukes til lagring av utstyr mellom treninger/besøk.

Vi jobber sammen med våre brukere for å bedre hverdagen for våre besøkende.